Makina me qera të klasit të parë

Ne ofrojmë shërbime profesionale të makinave me qera per nevoja personale, guida etj

Cmimet me te liraOferte

Çfarë lloj makine dëshironi?

Available 3 items
Available 2 items
Available 6 items
Available 6 items
Available 7 items
Available 7 items
Available 1 items

Ne dimë

Dallimi është në detaje dhe kjo është arsyeja pse shërbimet tona të marrjes me qira të makinave, në industrinë e turizmit dhe biznesit, dallohen për cilësinë dhe shijen e tyre të mirë, për t'ju ofruar një përvojë unike.

NaTelefono

069 940 0001

Jane te zena te gjitha makinat?

Beni kerkese per daten qe iu duhet dhe ne do t'iu gjejme nje zgjidhje.

Request Booking Vehicle

Product
Please input data
Name
Please input data
Email
Please input data
Phone
Please input data
Address
Please input data
Pick-up
Please input data
Drop-off
Please input data
Pick-up
Please input data
Please input data
Drop-off
Please input data
Quantity

Ami Rental Car iu mundoson gjithashtu dhe prerje bilete per distancionet tuaja prane qendres se saj.

Kembi valutor per te gjitha kartmonedhat tuaja

Ami rental Car ofron te gjitha modelet e makinave per cdo destinacion me cmimet me te lira ne treg